Zakelijk

Ik breng jouw organisatie of bedrijf graag scherp in beeld! Op deze manier kan jouw bedrijf zich onderscheiden van andere aanbieders. En dat kan net het verschil maken!

De beelden moeten passen bij de bedrijfscultuur en moeten laten zien wat je wilt uitstralen. Sfeer, gevoel en een krachtige uitstraling zijn factoren die ik op deze manier tastbaar maak. In de afgelopen jaren heb ik reportages gemaakt voor diverse bedrijven, overheden, instellingen, bureaus, uitgevers, vakbladen, makelaardijen, enzovoort.

Ik noem enkele namen: Heineken, Amstel, reclamemakers Manisch creatief, Stadschouwburg Groningen, Stadschouwburg Leeuwarden De Harmonie, Theater De Muzeval in Emmen, Aaabee Accountants, Consigne, het Nederlandse Rode Kruis, Zomer Jazz fietstour, Noorderslag, Eurosonic NL Post magazine, Visio, Music4all,ondernemersclub Haren,Post Plaza Hotel Leeuwarden, Price Waterhouse Coopers,Hornbach Groningen, Ziggo , Deloitte, F Star Media Groningen, Vier verhuur,Leren in wonen, Zorg in de praktijk en Vactec. Oculus, het vakblad voor de optiekbranche o.a. bij: Jochem voor ogen te Zwolle, Bloemsierkunst Groeneveld Haren,Greving & Greving te Beilen, Ouwerkerk te Haren (Groningen), LNK te Emmen, Optiek XL, Optiek fabriek Franeker, Flinc in beeld, De Friesland.

Enkele voorbeelden waarmee ik van dienst kan zijn: foto’s voor presentaties, folders en brochures, (email-)nieuwsbrieven, personeelsbladen, websites, bedrijfsreportages, congresfotografie, interieur en exterieur fotografie voor de makelaardij. Kortom, te veel om op te noemen.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk graag mee!

Contact opnemen

Absolut fotografie
Professor Dr. J.C. Schoutelaan 7
9751 PL Haren

050 - 311 2540
06-23796567
info@absolutfotografie.nl

Ook op socialmedia:

Facebook
Instagram