Over Jurgen

Ik ben Jurgen Moorlach, allround fotograaf, opgeleid op fotovakschool en al ruim 15 jaar werkzaam onder de naam Absolutfotografie. Deze naam laat zien dat fotografie in alle opzichten mijn passie is. Niet een passie die ik voor mezelf wil houden, maar juist graag deel met mijn klanten. Dat doe ik door mensen, gelegenheden en plekken op het juiste moment in beeld te brengen.  

Bruidsfotografie is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Van het voor bespreken van de wensen en het programma, het meemaken van de dag zelf, tot het maken en afleveren van het album. Elke bruiloft is een feest: vooral voor jullie, maar zeker ook voor mij!

Daarnaast ben ik werkzaam op het gebied van ‘zakelijke’ fotografie. Ondernemers, overheden, instellingen, makelaars, bureaus en uitgeverijen zetten mij in. De beelden die ik maak, gebruiken mijn opdrachtgevers voor uiteenlopende zaken: websites, bladen, brochures, jaarverslagen, beursmateriaal, enzovoort. Deze beelden verlevendigen de boodschap en zorgen ervoor dat die beter beklijft bij de doelgroep.

Ik ben gevoelig voor sfeer, vind humor belangrijk en heb een scherp oog voor kleine, maar superfijne dingen die er toe doen. Bij mij geldt, niets is te gek, alles is bespreekbaar. Dus: bel of mail mij !  

Contact opnemen

Absolut fotografie
Professor Dr. J.C. Schoutelaan 7
9751 PL Haren

06-23796567
info@absolutfotografie.nl

Ook op socialmedia:

Facebook
Instagram

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten