Tjeerd en Isabel

 

In onmogelijke bochten

Jurgen is echt een fantastische fotograaf met een perfecte service van begin tot eind, iets waar andere bedrijven nog heel veel van kunnen leren. Wij hadden eigenlijk al een fotograaf op het oog, maar toen we het werk van Jurgen zagen en kennis maakten met zijn enthousiaste karakter waren we om. Hij werd onze fotograaf!

Hoe druk en gezellig hij ook is, op intieme momenten is hij haast onzichtbaar en gaat hij helemaal op in zijn werk. Met verbazing keken wij terug in ons mooie trouwalbum dat hij allemaal ongemerkt had vastgelegd, geweldig!

Daarnaast doet hij alles voor de perfecte foto, ook al moet hij zich daarvoor in onmogelijke bochten wringen. Zijn vak is fotograaf, maar eigenlijk is hij veel meer dan dat. Zonder dat je het merkt doet hij dingen voor je, waardoor de dag nog beter verloopt dan je zelf gepland had. Een soort extra ceremoniemeester, met oog voor details waar niet iedereen om denkt.

Zoek je een fotograaf die pure foto’s maakt, die met je mee denkt en bij wie haast niets onmogelijk is? Dan moet je echt bij Jurgen zijn!

Tjeerd en Isabel

Madelief & Jord

Niks is te gek

In 2015 spraken we Jurgen voor het eerst op de trouwbeurs in Groningen. We waren mooi op tijd, aangezien we trouwden op 1 juli 2017. Door zijn enthousiasme, mooie en bijzondere foto's hebben we voor Absolutfotografie gekozen. Onze perfecte dag heeft hij geweldig vastgelegd.

Om 7.00 uur stond hij voor de deur om mee te gaan naar de kapper en hij is tot 22.00 uur gebleven om ook nog de mooie feestfoto's vast te leggen! Niks is te gek: als taxichauffeur optreden of helpen om de sfeer erin te brengen, dat zijn ook zeker zijn extra kwaliteiten.

We zijn echt super blij met het resultaat en hebben al veel complimenten voor het fotoboek in ontvangst genomen.

Dank je wel!

Mr. & Mrs. Kiel

Ado en Tessa

 

Zijn foto's vertellen ons verhaal!

Met het regelen van onze bruiloft zijn we niet over 1 nacht ijs gegaan. Op een bruidsbeurs in de A-kerk in Groningen hadden we de tijd en ruimte om ook de mensen te spreken die iets voor ons konden betekenen op onze bruiloft.

Van de diverse fotografen werden wij blij verrast door Jurgen Moorlach van Absolutfotografie. Het klikte meteen. Een no-nonsens mens met een levendige en sprankelende wijze van praten.

Door zijn vraagstelling en oprechte interesse voor onze grote dag, liet hij zien dat een bruidsreportage ook maatwerk is. Elk bruidspaar is voor hem uniek.

Door zijn enthousiasme en ervaring voelden we dat we bij hem goed zaten. Bladerend door zijn boeken werden we steeds enthousiaster, door de wijze waarop hij bruidsparen op de meest verrassende wijze en locaties wist vast te leggen.

Ongeacht de locatie, elke foto krijgt hierdoor dat bijzondere element: vrolijk, enthousiast, romantisch, ondeugend, spannend, verstild, noem maar op.

Zijn foto's vertellen een verhaal, ons verhaal! En Jurgen weet door zijn keuze van beeldvulling, gebruik makend van het licht op locatie, zonder extra toeten en bellen de volle aandacht op ‘zijn’ bruidsparen te vestigen.

Met ons fotoboek heeft Jurgen onze verwachting overtroffen. We werden er stil van. Wat een prachtige foto's en stijlvolle opmaak.

Het is een boek dat wij elke keer weer met heel veel plezier bekijken en delen met familie en vrienden.

Kortom, wij bevelen Jurgen van harte aan!

Ado  en Tessa

Marloes en Fopke

"Prettig aanwezig en toch onzichtbaar. Het is werkelijk bijzonder hoe Jurgen met zoveel veel energie en plezier onze dag heeft weten te vangen op de gevoelige plaat. Schitterende foto's en geen detail is hem ontgaan. Hoe ons album het gevoel van de dag vertaalt is een puur stukje vakmanschap!"

Wendy en Mark

"De (soms letterlijk) vliegende fotograaf, prachtige foto’s schietend vanuit onmogelijke posities, een megafoon (voor het geval dat) en in de omgang zeer prettig. Dat is trouwfotograaf Jurgen! Op vrijdag de 13e zijn we getrouwd; een dag waarop veel mis had kunnen gaan. Maar gelukkig was het een prachtige dag die Absolutfotografie op magnifieke wijze heeft vastgelegd. Naast dat hij erg mooie foto’s maakt (soms vanuit onmogelijke posities, zoals boven in een boom), is hij zeer prettig in de omgang en voelt hij situaties aan. We kijken met veel plezier terug op onze samenwerking en bladeren nog regelmatig door het prachtige fotoalbum."

Monique & Silvia

"Wij wilden dat onze trouwdag door een professionele fotograaf zou worden vastgelegd. In één keer goed, want je kunt zo’n dag niet zomaar over doen…Via, via kregen wij de tip om eens de site van Jurgen Moorlach te bekijken. Een goede tip!

Jurgen weet met zijn onstuitbare enthousiasme en creativiteit een prachtige reportage te maken van een onvergetelijke dag. Hij doet dat op zijn geheel eigen wijze, wat wel eens leidde tot hilarische, maar zeker ook spontane momenten, die terug te zien zijn in de foto’s.

Jurgen weet de sfeer goed weer te geven en ook de details vergeet hij zeker niet. In de serie foto’s hebben wij ons geluk, vrolijkheid om ons heen, gezelligheid van de dag en emoties op een passende wijze terug gezien.

Het eindresultaat is werkelijk een kunstwerk. Wij hebben gekozen voor een gedrukt exemplaar dat in een handige koffer werd geleverd. We hebben ontzettend veel complimenten ontvangen over het fotoalbum. Een aanrader dus!"

Jan -Martijn & Leonie

"Tijdens de voorbereidingen voor ons huwelijk waren wij, zoals velen, op zoek naar een professionele fotograaf om onze dag vast te leggen. Maar hoe kom je aan een geschikte fotograaf? Hierbij hebben wij internet afgespeurd naar websites van fotografen om portfolio's te bekijken en van daaruit een selectie te maken van de fotografen die we graag wilden ontmoeten. Van Jurgen kregen we een vliegensvlug mailtje terug, dat we vanwege zijn schrijfstijl een paar keer moesten lezen om goed te begrijpen. Aangezien we de foto’s op zijn website zo mooi vonden, hebben we Jurgen uitgenodigd om kennis bij ons te komen maken.

Vanaf deze eerste ontmoeting met Jurgen hadden we een klik met hem en verschrikkelijk veel lol. We hebben dubbel gelegen van het lachen om de anekdotes die hij vertelde en hebben uiteraard serieus zijn vracht met voorbeeldboeken bekeken. Alles bleek mogelijk, linksom of rechtsom; het kan allemaal! En hij verzekerde ons dat hij ondanks zijn drukte tijdens de kennismaking op de dag zelf onopvallend kon zijn. Dat wilden wij wel eens mee maken.

Al vrij snel hebben wij besloten dat Jurgen dé fotograaf voor ons is. Zijn stijl qua fotograferen sprak ons heel erg aan. Ook het feit dat alles mogelijk is, hij nergens moeilijk over doet en zijn humor ons uit de verlegenheid zou trekken tijdens de fotoreportage, maakte Jurgen onze fotograaf.

De dag zelf was fantastisch. Jurgen was ’s morgens al aanwezig bij de bruid bij alle voorbereidingen, doet zijn ding en respecteert de privacy die je wilt hebben. De fotoshoot heeft ons op mooie plekken gebracht, waarbij hij zelfs in de boom klimt voor een mooi foto-idee. We hebben veel lol gehad tijdens de shoot. Op de locatie zelf was hij zoals beloofd qua karakter precies voldoende aanwezig om juist de spontane kiekjes te kunnen maken.

Nadat Jurgen het concept fotoboek had gemaakt, stuurde hij deze digitaal door zodat wij zelf konden bepalen of de indeling en de foto’s helemaal naar onze wens waren. We hebben een paar aanpassingen door gegeven en daarna kon het boek gemaakt worden. Jurgen heeft het boek vervolgens persoonlijk bij ons afgeleverd, het was nog mooier geworden dan we verwacht hadden en we vinden het nog steeds prachtig!

Bedankt!  Jan-Martijn en Leonie

Martin & Ingrid

 

"In een hele ongedwongen sfeer heeft Jurgen alle emoties van onze huwelijksdag weten vast te leggen. Als we ons trouwalbum bekijken, dan beleven we de dag telkens opnieuw. Hij heeft ons uit onze comfortzone weten te halen op momenten dat het nodig was, zonder dat het ongemakkelijk voelde voor ons. Wij vonden het de kracht dat hij aanwezig was en toch ook niet. Alle belangrijke momenten heeft hij vastgelegd zonder dat het voor ons en onze gasten opviel dat hij van hot naar her rende. Al met al een dag om niet te vergeten, mede dankzij het fantastische werk van Jurgen!"


Erwin & Carla

"Wij hadden Jurgen al eerder meegemaakt bij een trouwerij en waren gelijk erg enthousiast over hem. Enthousiast over hem als persoon en om de super foto's die hij maakt.

De hele dag is hij bij ons aanwezig geweest om alles vast te leggen. Hij was op een hele leuke manier aanwezig en heeft op alle mogelijke manieren de mooiste foto's gemaakt. Na onze trouwdag hebben we regelmatig contact gehad om ons album helemaal naar onze wens te krijgen en dat is zeker gelukt!

Absolutfotografie is zeker een aanrader, want je hebt dan een fotograaf die ervoor zorgt dat jullie speciale dag tot in de puntjes wordt vastgelegd."


Contact opnemen

Absolut fotografie
Professor Dr. J.C. Schoutelaan 7
9751 PL Haren

050 - 311 2540
06-23796567
info@absolutfotografie.nl

Ook op socialmedia:

Facebook
Instagram