Je eigen portret

Spontaan 

Een fotosessie moet vooral spontaan, ongedwongen én leuk zijn. Daarom neem ik alle tijd en ruimte om ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen. En dat geldt zeker voor sessies met (kleine) kindjes. Pas als jullie je prettig voelen, kan ik jullie echte emoties vangen en die onbewaakte momenten vastleggen.

Buiten

Het liefst fotografeer ik buiten, met natuurlijk licht; dan ben ik in mijn element. We plannen een datum en denken samen na over een plek die jullie mooi vinden. Dat kan ergens in een bos of park zijn, maar ook een plek met een stoere industriële uitstraling.

Thuis

Met kleine baby’s is dat natuurlijk een ander verhaal; dan kom ik naar jullie en fotografeer ik jullie in de comfortabele omgeving van jullie eigen huis, of natuurlijk bij mij in de studio.

Afspraak
Graag verneem ik jullie wensen. Neem hier contact op voor een afspraak.


Contact opnemen

Absolut fotografie
Professor Dr. J.C. Schoutelaan 7
9751 PL Haren

06-23796567
info@absolutfotografie.nl

Ook op socialmedia:

Facebook
Instagram

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten