Prijsinformatie

Wat kost een bruidsreportage

 


Duizend mensen, duizend wensen

Een bruiloft is echt maatwerk. Het liefst maak ik met jullie een vrijblijvende afspraak om jullie wensen door te nemen en jullie wat beter te leren kennen. Aan de hand hiervan kunnen we dan samen het optimale pakket samenstellen.

Prijs

Jullie unieke dag vastleggen kan al vanaf € 800.-. Natuurlijk is alles mogelijk en alles bespreekbaar. Ideeën of wensen? Ik denk graag met jullie mee. Neem dus gewoon even contact met me op!

Ervaring

De stijl die bij ons past

"Tijdens de voorbereidingen voor ons huwelijk waren wij, zoals velen, op zoek naar een professionele fotograaf om onze dag vast te leggen. Maar hoe kom je aan een geschikte fotograaf? Hierbij hebben wij internet afgespeurd naar websites van fotografen om portfolio's te bekijken en van daaruit een selectie te maken van de fotografen die we graag wilden ontmoeten. Van Jurgen kregen we een vliegensvlug mailtje terug, dat we vanwege zijn schrijfstijl een paar keer moesten lezen om goed te begrijpen. Aangezien we de foto’s op zijn website zo mooi vonden, hebben we Jurgen uitgenodigd om kennis bij ons te komen maken.

Vanaf deze eerste ontmoeting met Jurgen hadden we een klik met hem en verschrikkelijk veel lol. We hebben dubbel gelegen van het lachen om de anekdotes die hij vertelde en hebben uiteraard serieus zijn vracht met voorbeeldboeken bekeken. Alles bleek mogelijk, linksom of rechtsom; het kan allemaal! En hij verzekerde ons dat hij ondanks zijn drukte tijdens de kennismaking op de dag zelf onopvallend kon zijn. Dat wilden wij wel eens mee maken.

Al vrij snel hebben wij besloten dat Jurgen dé fotograaf voor ons is. Zijn stijl qua fotograferen sprak ons heel erg aan. Ook het feit dat alles mogelijk is, hij nergens moeilijk over doet en zijn humor ons uit de verlegenheid zou trekken tijdens de fotoreportage, maakte Jurgen onze fotograaf.

De dag zelf was fantastisch. Jurgen was ’s morgens al aanwezig bij de bruid bij alle voorbereidingen, doet zijn ding en respecteert de privacy die je wilt hebben. De fotoshoot heeft ons op mooie plekken gebracht, waarbij hij zelfs in de boom klimt voor een mooi foto-idee. We hebben veel lol gehad tijdens de shoot. Op de locatie zelf was hij zoals beloofd qua karakter precies voldoende aanwezig om juist de spontane kiekjes te kunnen maken.

Nadat Jurgen het concept fotoboek had gemaakt, stuurde hij deze digitaal door zodat wij zelf konden bepalen of de indeling en de foto’s helemaal naar onze wens waren. We hebben een paar aanpassingen door gegeven en daarna kon het boek gemaakt worden. Jurgen heeft het boek vervolgens persoonlijk bij ons afgeleverd, het was nog mooier geworden dan we verwacht hadden en we vinden het nog steeds prachtig!

Bedankt!  Jan-Martijn en Leonie

Jan -Martijn & Leonie

Contact opnemen

Absolut fotografie
Professor Dr. J.C. Schoutelaan 7
9751 PL Haren

06-23796567
info@absolutfotografie.nl

Ook op socialmedia:

Facebook
Instagram

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten