Prijsinformatie

Wat kost een bruidsreportage

 


Duizend mensen, duizend wensen

Een bruiloft is echt maatwerk. Het liefst maak ik met jullie een vrijblijvende afspraak om jullie wensen door te nemen en jullie wat beter te leren kennen. Aan de hand hiervan kunnen we dan samen het optimale pakket samenstellen.

Prijs

Jullie unieke dag vastleggen kan al vanaf € 800.-. Natuurlijk is alles mogelijk en alles bespreekbaar. Ideeën of wensen? Ik denk graag met jullie mee. Neem dus gewoon even contact met me op!

Ervaring

 In onmogelijke bochten

Jurgen is echt een fantastische fotograaf met een perfecte service van begin tot eind, iets waar andere bedrijven nog heel veel van kunnen leren. Wij hadden eigenlijk al een fotograaf op het oog, maar toen we het werk van Jurgen zagen en kennis maakten met zijn enthousiaste karakter waren we om. Hij werd onze fotograaf!

Hoe druk en gezellig hij ook is, op intieme momenten is hij haast onzichtbaar en gaat hij helemaal op in zijn werk. Met verbazing keken wij terug in ons mooie trouwalbum dat hij allemaal ongemerkt had vastgelegd, geweldig!

Daarnaast doet hij alles voor de perfecte foto, ook al moet hij zich daarvoor in onmogelijke bochten wringen. Zijn vak is fotograaf, maar eigenlijk is hij veel meer dan dat. Zonder dat je het merkt doet hij dingen voor je, waardoor de dag nog beter verloopt dan je zelf gepland had. Een soort extra ceremoniemeester, met oog voor details waar niet iedereen om denkt.

Zoek je een fotograaf die pure foto’s maakt, die met je mee denkt en bij wie haast niets onmogelijk is? Dan moet je echt bij Jurgen zijn!

Tjeerd en Isabel

Tjeerd en Isabel

Contact opnemen

Absolut fotografie
Professor Dr. J.C. Schoutelaan 7
9751 PL Haren

050 - 311 2540
06-23796567
info@absolutfotografie.nl

Ook op socialmedia:

Facebook
Instagram