Prijsinformatie

Wat kost een bruidsreportage

 


Duizend mensen, duizend wensen

Een bruiloft is echt maatwerk. Het liefst maak ik met jullie een vrijblijvende afspraak om jullie wensen door te nemen en jullie wat beter te leren kennen. Aan de hand hiervan kunnen we dan samen het optimale pakket samenstellen.

Prijs

Jullie unieke dag vastleggen kan al vanaf € 800.-. Natuurlijk is alles mogelijk en alles bespreekbaar. Ideeën of wensen? Ik denk graag met jullie mee. Neem dus gewoon even contact met me op!

Ervaring

"Wij hadden Jurgen al eerder meegemaakt bij een trouwerij en waren gelijk erg enthousiast over hem. Enthousiast over hem als persoon en om de super foto's die hij maakt.

De hele dag is hij bij ons aanwezig geweest om alles vast te leggen. Hij was op een hele leuke manier aanwezig en heeft op alle mogelijke manieren de mooiste foto's gemaakt. Na onze trouwdag hebben we regelmatig contact gehad om ons album helemaal naar onze wens te krijgen en dat is zeker gelukt!

Absolutfotografie is zeker een aanrader, want je hebt dan een fotograaf die ervoor zorgt dat jullie speciale dag tot in de puntjes wordt vastgelegd."


Erwin & Carla

Contact opnemen

Absolut fotografie
Professor Dr. J.C. Schoutelaan 7
9751 PL Haren

050 - 311 2540
06-23796567
info@absolutfotografie.nl

Ook op socialmedia:

Facebook
Instagram