Prijsinformatie

Wat kost een bruidsreportage

 


Duizend mensen, duizend wensen

Een bruiloft is echt maatwerk. Het liefst maak ik met jullie een vrijblijvende afspraak om jullie wensen door te nemen en jullie wat beter te leren kennen. Aan de hand hiervan kunnen we dan samen het optimale pakket samenstellen.

Prijs

Jullie unieke dag vastleggen kan al vanaf € 800.-. Natuurlijk is alles mogelijk en alles bespreekbaar. Ideeën of wensen? Ik denk graag met jullie mee. Neem dus gewoon even contact met me op!

Ervaring

 Ameland

Jurgen is een ontzettende enthousiaste fotograaf, die voor ons van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat is gebleven en prachtige foto’s heeft gemaakt. Niks was hem te gek en deed hij, zelfs als dat betekende in een plas bier op de grond liggen voor de mooiste feest foto’s. Wij waren vanaf het eerste moment er samen over eens jurgen moest en zou onze fotograaf worden. De passie die hij voor het werk heeft krijg je ook terug in het fotoalbum. Hij is aanwezig maar indien nodig ook onzichtbaar waardoor je soms niet eens door hebt dat er foto’s gemaakt werden. Dus wil je een enthousiaste fotograaf die met veel plezier en passie zijn werk doet dan zou ik zeker langs absolutfotografie gaan."

Eslie en Mark

Contact opnemen

Absolut fotografie
Professor Dr. J.C. Schoutelaan 7
9751 PL Haren

06-23796567
info@absolutfotografie.nl

Ook op socialmedia:

Facebook
Instagram

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten