Prijsinformatie

Wat kost een bruidsreportage

 


Duizend mensen, duizend wensen

Een bruiloft is echt maatwerk. Het liefst maak ik met jullie een vrijblijvende afspraak om jullie wensen door te nemen en jullie wat beter te leren kennen.

Prijs

Bij absolutfotografie draait alles om het vastleggen van jullie trouwdag zoals die van nature verloopt, zonder poseren of regisseren. Voeg daar een vleugje humor aan toe, en we hebben de perfecte mix! En het beste van alles?

Alles, inclusief jullie trouwalbum, is inbegrepen in één duidelijke prijs.


  Neem dus gewoon even contact met me op!

Ervaring

 

Zijn foto's vertellen ons verhaal!

Met het regelen van onze bruiloft zijn we niet over 1 nacht ijs gegaan. Op een bruidsbeurs in de A-kerk in Groningen hadden we de tijd en ruimte om ook de mensen te spreken die iets voor ons konden betekenen op onze bruiloft.

Van de diverse fotografen werden wij blij verrast door Jurgen Moorlach van Absolutfotografie. Het klikte meteen. Een no-nonsens mens met een levendige en sprankelende wijze van praten.

Door zijn vraagstelling en oprechte interesse voor onze grote dag, liet hij zien dat een bruidsreportage ook maatwerk is. Elk bruidspaar is voor hem uniek.

Door zijn enthousiasme en ervaring voelden we dat we bij hem goed zaten. Bladerend door zijn boeken werden we steeds enthousiaster, door de wijze waarop hij bruidsparen op de meest verrassende wijze en locaties wist vast te leggen.

Ongeacht de locatie, elke foto krijgt hierdoor dat bijzondere element: vrolijk, enthousiast, romantisch, ondeugend, spannend, verstild, noem maar op.

Zijn foto's vertellen een verhaal, ons verhaal! En Jurgen weet door zijn keuze van beeldvulling, gebruik makend van het licht op locatie, zonder extra toeten en bellen de volle aandacht op ‘zijn’ bruidsparen te vestigen.

Met ons fotoboek heeft Jurgen onze verwachting overtroffen. We werden er stil van. Wat een prachtige foto's en stijlvolle opmaak.

Het is een boek dat wij elke keer weer met heel veel plezier bekijken en delen met familie en vrienden.

Kortom, wij bevelen Jurgen van harte aan!

Ado  en Tessa

Ado en Tessa

Contact opnemen

Absolut fotografie
Professor Dr. J.C. Schoutelaan 7
9751 PL Haren

06-23796567
info@absolutfotografie.nl

Ook op socialmedia:

Facebook
Instagram

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten