Fotoalbums

Digitale albums, met foto’s in een mooie opmaak

De herinnering aan jullie bruiloft is mooi, maar met behulp van een schitterend trouwalbum blijft die herinnering nóg mooier. Mijn beste foto’s van jullie dag verwerk ik altijd in een prachtig digitaal trouwalbum.

Kwaliteit
Alle albums zijn van zeer hoge kwaliteit, met mooie ingebonden pagina’s en een stevige kaft. De albums zijn zo ingebonden dat ze helemaal openvallen. Zo krijg je mooie, brede foto’s en is het boek prettig door te bladeren. De bladen zijn van stevig materiaal, dat zeer duurzaam is.

Voor de kaft kun je kiezen uit vele kleuren en materialen, maar ook een prachtige foto naar wens op de voorkant behoort tot de mogelijkheden. Elk album lever ik in een prachtige luxe opbergdoos in dezelfde kleur als jullie album. De keuze voor het album en de bladen maken jullie zelf. Ik laat jullie graag de mogelijkheden zien!

Moderne Opmaak
Ik hou van een mooie frisse opmaak. Geen overbodig gedoe, maar gewoon mooie stijlvolle pagina’s. Ik maak een selectie van de foto’s voor het album en stem deze met jullie af, zodat ik zeker weet dat de belangrijkste foto’s in het album staan. Wil je foto’s toevoegen of veranderd hebben, dan is dat geen probleem. Zo wordt het trouwalbum een perfecte samenvatting van jullie trouwdag. Een boek waar je nog vaak en met plezier in kijkt.

Mini-albums en canvas
Jullie ouders kijken vast ook graag terug op jullie dag. Ik verzorg dan ook graag mini-meeneemboekjes met foto’s van jullie bruiloft in een handzaam klein formaat. Ook een canvas voor aan de muur behoort tot de mogelijkheden.

Contact opnemen

Absolut fotografie
Professor Dr. J.C. Schoutelaan 7
9751 PL Haren

06-23796567
info@absolutfotografie.nl

Ook op socialmedia:

Facebook
Instagram