Bruidsfotografie

Puur fotograferen, zonder te regisseren

Jullie dag, met mensen die je lief zijn, op een plek waar je samen voor hebt gekozen en op de manier die bij jullie past. In beeld gebracht met alle emoties: je ziet het terug in het fotoalbum dat ik graag maak van jullie bruiloft. Zo beleef je de dag keer op keer weer!

Jullie verhaal!

Ieder stel is uniek, iedere bruiloft is uniek. Voor mij als fotograaf is het fantastisch om bij jullie dag aanwezig te zijn en de momenten in beeld te brengen die er toe doen. In de bruidsreportage die ik maak, staan jullie centraal. Tijdens de dag meng ik me onder de gasten, zodat ik de meest verrassende en onverwachte momenten kan vastleggen.

Ik werk ontspannen, hou van humor en ga voor spontane momenten. Als bruidsfotograaf laat ik jullie zo min mogelijk poseren. Ik ben er, dichtbij en meestal onopvallend. Zo kan ik foto’s maken die de sfeer en de emotie van de dag tonen en jullie verhaal vertellen.

Wensen

Ik plan graag een vrijblijvend gesprek, waarin we jullie wensen kunnen doornemen. Ik laat dan ook altijd mijn werk zien en vertel over mijn aanpak en werkwijze. Hierbij komen ook de pakketprijzen aan de orde. Dit gesprek kan bij jullie thuis plaatsvinden of bij mij in de studio. De keuze is daarna aan jullie!

Kiezen jullie voor mij, dan kunnen we in een volgende afspraak het programma van de bruiloft doornemen en een keuze maken voor een album. We stemmen alle punten af die jullie belangrijk vinden. Flexibiliteit staat bij mij voorop, want wijzigt het programma, dan is dat geen probleem. 

Koffie?

Hier op mijn website kun je een indruk krijgen van mijn werk en van de albums. Ik hoop dat jullie enthousiast zijn geworden! Mocht dat zo zijn, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, met koffie!

Contact opnemen

Absolut fotografie
Professor Dr. J.C. Schoutelaan 7
9751 PL Haren

06-23796567
info@absolutfotografie.nl

Ook op socialmedia:

Facebook
Instagram

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten